Referendum, jesen 2007.godina

opozovi2  Krajem leta i početkom jeseni 2007. aktuelna tema u Svilajncu je bilo pokretanje inicijative za smenu predsednika opštine Svilajnac, Dobrivoja Budimirovića - Bidže. Inicijativu za raspisivanje referenduma su pokrenule opozicione stranke, Demokratska stranka, Liberalno demokratska partija, G17 plus i Demokratska stranka Vlaha. Ja neću da iznosim mišljenje o kvalitetu trenutno vladajuće garniture u Svilajncu već bih posetioce sajta zamolio da to urade upisivanjem svog ličnog stava u forum. Pored upisivanja svog stava u forum možete i glasati za jedan od dva ponuđena odgovora u vezi referenduma.

   Na referendumu građani Svilajnca su odlučili da sve ostane onako kako jeste, bar za sada, rezultatom od 49,95 % (plus nevažeći) listići, prema 47,66 % (bez nevažećih listića). Ovih dana razni mediji su javljali o veličanstvenoj pobedi a ja ću malo da se odmorim od "informisanja" pošto mi se čini da ljudi ne žele da budu "informisani". Idemo dalje, možda neki put bude bolje a možda bude i gore, ko to zna. Da život nije neizvestan bilo bi nam dosadno.

Dodaj komentar

Komentare bez provere "ljudskosti" mogu upisivati samo registrovani posetioci. Neregistrovani posetioci moraju da potvrde 5 znakova pre slanja komentara.

Sigurnosni kod
Osveži