Vesti

Video B92

B92 - Internet, Radio i TV stanica; najnovije vesti iz Srbije i Crne Gore; video za 24. February 2014.
 • Goran Rakić gradonačelnik Severne Mitrovice

  GI Srpska proglasila je pobedu svog kandidata za gradonačelnika Severne Mitrovice Gorana Rakića. Rakić je rekao da će prvo što će uraditi biti da se založi da se Oliver Ivanović brani sa slobode.
 • Utisak: Šta biramo 16. marta?

  Gosti Utiska nedelje razgovarali su o tome kakav izbor imamo 16. marta. Dok za DSS o ulasku u EU treba da se izjasne građani, za SPS i DS dileme o tome nema. Gosti su bili Dragan Šutanovac (DS), Vladeta Janković (DSS) i Slavica Đukić Dejanović (SPS).
 • Program B92 bogatiji za dve emisije

  Program B92 bogatiji je od sutra za dve nove emisije - takmičarski šou "Moja kuhinja -moja pravila" i potpuno jedinstvena TV igra - "Zlatni krug".
 • Zima na pola puta, a mnogi planiraju letovanje

  Kalendarska zima je tek na pola puta, ali su visoke temperature u februaru naterale mnoge da razmišljaju o letovanju. U agencijama kažu da je interesovanje veliko, naročito za aranžmane u junu i septembru.
 • Kazne roditeljima za nevakcinaciju dece

  Roditeljima koji ubuduće budu odbijali da vakcinišu decu preti prijava i novčana kazna. Roditelji najčesće odbijaju vakcine iz straha od neželjenih reakcija. Po novom zakonu,plaćaće kazne od 20 do 50.000. dinara.
 • KM: Mirno, glasanje kao u decembru

  U Severnoj Mitrovice se održavaju izbori za gradonačelnika. Kandidati su Goran Rakić, Oliver Ivanović, Fljorent Azemi i Musa Miftarija.
 • Janukovič ne prihvata opoziv

  I posle velikog dogovora vlasti i opozicije, situacija u Ukrajini ne prestaje da se komplikuje. Janukovič je izjavio da nema nameru da ode. Julija Timošenko puštena na slobodu i najavila da će se kandidovati za izbore.
 • Moguća i nova hapšenja u policiji?

  Svedočenje bivšeg šefa kabineta Ivice Dačića, Branka Lazarevića o curenju informacija iz MUP-a, dovelo je do hapšenja jednog od načelnika u UKP. Domaći analitičari očekuju da bi to mogla biti najava novih hapšenja u policiji.