Vesti

Vesti B92

B92 - Internet, Radio i TV stanica; najnovije vesti iz Srbije; vesti za
 • "Zna li Srbija kakvog je junaka izgubila?"

  Sestra ubijenog lidera GI SDP Olivera Ivanovića Nataša Ivanović Ilić na Tviteru je upitala da li Srbija zna kakvog je junaka izgubila. “Pa vi biste se iz porodice stideli mene, ako bih se povukao“, citirala je Nataša reči svog brata.
 • BG: Protest pogrebnika – blokada kapele i protestna vožnja

  Udruženje privatnih preduzetnika je objavilo saopštenje u kom obaveštava javnost da je započela blokada upozorenja kapele u okviru Kliničkog centra u Beogradu. Kako se navodi, u njoj učestvuje jedan broj vozila beogradskih pogrebnika.
 • Kina: Sastanak je pokazao mentalitet Hladnog rata

  Kina je saopštila da je sastanak u Kanadi povodom S.Koreje koji je održan, pokazao mentalitet Hladnog rata i da bi on samo podrio rešenje pitanja S.Koreje. Kina nije prisustvovala sastanku u Vankuveru, navodeći da to ne bi pomoglo u naporima da se reši nuklearno pitanje Severne Koreje.
 • "Ne sviđa vam se Đilas? Ni meni, ali đavo je odneo šalu"

  Bivši predsednik DS Bojan Pajtić naveo je na Tviteru da pruža podršku listi koju će predvoditi Dragan Đilas na beogradskim izborima. Za razliku od svojih nekadašnjih stranačkih kolega, između ostalih Borisa Tadića i Zorana Živkovića koji su podržali kandidaturu Dragana Šutanovca, Pajtić je podržao takođe nekadašnjeg lidera Demokratske stranke.
 • Alarmi u gotovo celoj Srbiji, ponegde će se lediti kiša

  Republički hidrometeorološki zavod je izdao upozorenje na moguću kišu koja će se lediti pri tlu na području istočne Srbije. Na gotovo celoj teritoriji Srbije je proglašen žuti meteoalarm, koji znači da vreme može biti potencijalno opasno.
 • "Nas je ipak više": Skupovi širom Srbije (FOTO, VIDEO)

  Građani su se okupili u više gradova širom Srbije kako bi odali poštu ubijenom lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću.
 • Predata lista koalicije oko DS – "Da oslobodimo Beograd"

  Koalicija oko DS, koju čine SDS, Nova stranka i Zelena ekološka partija - Zeleni, predala je GIK listu pod nazivom "Da oslobodimo Beograd" za izbore 4. marta. Prva na zajedničkoj listi je prof. dr Vesna Rakić-Vodinelić, drugi Marko Đurišić, a pod rednim brojem tri nalazi se predsednik DS-a Dragan Šutanovac, koji je i kandidat te liste za gradonačelnika Beograda.
 • "Dilema da li je ubistvo početak ili kraj šireg plana"

  Predsednik odbora za Kosmet Milovan Drecun kaže da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviti za vikend na Kosovu kako bi smirio tenzije i ohrabrio građane. Drecun je rekao da Vučić to želi da učini posle ubistva lidera GI SDP Olivera Ivanovića, ali da je to za predsednika bezbednosno rizična poseta.